Evig Singel

Hos oss i Lina Leyk Rådgivning kan du som føler deg ufrivillig evig singel få en samtalepartner, og hjelp til å takle situasjonen du er i.

Frykten for å ende opp alene er stor hos mange, og kan påvirke både livskvalitet og hverdagsliv. Mange føler plutselig at det eneste som betyr noe i livet er å finne noen å dele det med, og man ender opp med en desperasjon som tar fokus fra alt annet. Føler du deg evig singel, kan du oppsøke hjelp hos Lina Leyk Rådgivning.

Dette er Lina Leyk Rådgivning

Terapipraksisen Lina Leyk Rådgivning ligger sentralt plassert i Oslo Sentrum. Vår terapeut Lina Leyk har lang erfaring innenfor veiledning av både barn og voksne, par og enslige, og er klar for å hjelpe deg å takle diverse psykiske utfordringer.

Med sin master i Idéhistorie og filosofi, har Lina god oversikt over psykologiske metoder som har blitt brukt i arbeidet med psykisk utfordringer gjennom tidene. Hun benytter seg av samtaleterapi for å få mennesker til å bli bedre kjent med seg selv, forstå egne handlinger og motiver, samt å gjøre eventuelle endringer i atferd og innstilling til livet.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Hos oss er vi opptatt av prosesser som hele tiden skaper håp, motiverer og fremmer positive forventninger og korrigerte erfaringer. Med vår utdannelse innen filosofi har vi bred kunnskap om menneskesinnet og de uendelige teoriene som kan skape endring i denne.

Vi vet også hvor viktig en terapeuts rolle er i prosessen og for resultatet av terapien, og fokuserer på å møte deg der du er, og som den du er.

Vi har erfaring innenfor arbeid med blant annet veiledning av barn og unge når det kommer til temaer som trassalder, mobbing, utagering og skilsmisser. Både par og enslige kan få veiledning av oss, enten det er trøbbel i et parforhold, eller at du føler deg evig singel og sliter med å finne en partner.

Å føle seg evig singel

For oss mennesker er det et instinkt å søke nærhet i noen eller noe, og for de fleste av oss innebærer dette en kjæreste eller partner. Om du lenge har følt på ensomhet og behovet for nærhet ikke blir dekket, kan ting virke håpløst. Mange legger også skylden på seg selv, noe som kan tære på den psykiske helsen.

Hos oss mener vi at det finnes noen for alle – at problemet ikke har noe å gjøre med hvor tykk eller tynn, rar eller sær du er, utseendet ditt eller andre overfladiske grunner man ofte legger skylden på. Vi hjelper deg å ta grep for å åpne deg selv opp for muligheten til å finne kjærligheten.

Desperasjon

Å være redd for å forbli evig singel er ikke uvanlig eller farlig, men å la denne frykten bli altoppslukende kan være en stor psykisk belastning. Når alt fokus ligger på kjærlighetslivet og mangelen på en partner, er det lett at man blir og fremstår desperat. Dette vil verken hjelpe deg å finne noen, eller å leve et godt liv mens du venter på at den store kjærligheten skal dukke opp.

Noen tenker også at å finne en å dele livet med vil gjøre alt bra, og at det er løsningen på alle deres problemer. For å ha et godt forhold til noen andre, må man først ha et godt forhold til seg selv – dette er også noe du kan utforske sammen med en terapeut hos oss.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom du har en følelse av å være evig singel, eller har andre psykiske utfordringer som du gjerne skulle hatt hjelp til å løse. Besøk oss i trygge, varme og hyggelige omgivelser sentralt i Oslo, eller kontakt Lina via mail liholt@online.no eller på telefon 952 41 788. Du kan også kontakte oss her: