Terapeut Oslo

Ønsker du en objektiv samtalepartner og veileder til å hjelpe deg gjennom livets små og store utfordringer? Ta kontakt med oss i Lina Leyk Rådgivning og finn din nye terapeut i Oslo

Uansett hva du går igjennom i livet, kan terapi ha en positiv innvirkning. Terapi har vært en stor hjelp for mange, og det finnes flere ulike typer man kan prøve ut for å finne den som passer deg best. Om du er på utkikk etter en terapeut i Oslo, kontakt Lina Leyk Rådgivning – vi er glade for å hjelpe.

Hvem er vi?

Lina Leyk Rådgivning er en terapipraksis med fokus på å bistå personer til å bli bedre kjent med seg selv, og å kunne gjøre endringer i livsstil og atferd ved å forstå egne handlinger og motiver. Du finner oss sentralt plassert midt i Oslo.

Terapeut Lina Leyk har, med sin master i Idéhistorie og filosofi, full oversikt over ulike former for psykologiske metoder som har vært brukt gjennom tidene til å hjelpe folk med psykiske utfordringer. Gjennom samtaleterapi ønsker vi å åpne bevisstheten i forhold til ditt mulige jeg, selv om vi i hovedsak har rettet samtalen mot et spesifikt tema (sorg, jobbsituasjon, kjærlighetsliv osv.).

Vårt fokus som terapeut i Oslo

Fokuset vårt når det kommer til terapi ligger på å bruke prosesser som fremmer håp, motivasjon og som bidrar til å skape positive forventninger og korrigerte erfaringer. Vi er svært opptatt av å skape et godt forhold til våre klienter, slik at vi kan ha et godt samarbeid og få god effekt ut av terapien.

Som filosofer har vi bred kunnskap om menneskesinnet og de uendelige teoriene som finnes for å gjøre endringer. Uansett om du har god eller dårlig, lang eller kort erfaring med annen terapi, gått til psykolog i Oslo, eller annen kognitiv terapi – ta kontakt med oss for en litt annerledes behandlingsmetode.

Hva kan du få hjelp med?

Hos en terapeut i Oslo hos Lina Leyk Rådgivning kan du få hjelp med det meste av psykiske utfordringer. Lina og resten av vår praksis har lang erfaring med blant annet veiledning av barn, mobbing, trassalder, skilsmisser og utagering som tema. Hun har også jobbet med både enslige voksne og par.

Samlivsproblemer

Mange par møter på utfordringer i løpet av et forhold. Det kan være i forbindelse med livsendringer som barn, flytting eller arbeidssituasjon, eller det kan være noe helt annet som er vanskelig å sette fingeren på.

Når nyforelskesfølelsen går over og man begynner å se hverandre med nye øyne, kan dette føles som en nedtur for mange, og nye utfordringer som før var usynlige vil plutselig kunne ta stor plass.

Lina Leyk Rådgivning tilbyr samlivsterapi som en hjelp til å løsne opp i konfliktene som kan oppstå mellom to parter. Jo tidligere dere søker hjelp, jo færre knuter kan det være å løsne oppi.

Fødselsangst og -depresjon

En av livets største overganger er å bli foreldre. Spesielt for mor, som bærer og føder et barn, kan dette være svært overveldende og det er lett å skremme seg selv.

Tanker kan oppstå som: Vil jeg klare å oppfylle all barnets krav og behov? Vil jeg føle de riktige tingene? Kommer jeg meg gjennom en fødsel? Hvorfor er jeg ikke lykkelig nok?

En terapeut i Oslo kan hjelpe deg å takle vanskelige tanker og følelser, både før, under og etter fødsel

Evig singel

Ensomhet er en svært vanlig følelse å slite med i dagens samfunn, og redselen for å ende opp alene kan være overveldende. Om du føler deg alene og tenker at du kommer til å være evig singel, vil du kunne få god hjelp av oss i Lina Leyk Rådgivning. Vi mener at det finnes noen for alle der ute, og at alle er “bra nok”.

Mange er følelsesmessig stengt uten å vite det, og legger skylden for ensomheten på faktorer som vekt, utseende og egen personlighet. Vi jobber med å hjelpe deg å åpne opp for muligheten til å finne kjærligheten – eller for å la den finne deg.

Kontakt en terapeut i Oslo

Har du noe du sliter med psykisk, enten det er angst og depresjon, lav selvfølelse, ensomhetsfølelse eller andre psykiske lidelser, kan du ha nytte av en time hos Lina Leyk Rådgivning. Kontakt oss på telefon 952 41 788 eller e-post liholt@online.no, eller klikk deg inn her: