Evig singel

SPESIALISERT VEILEDNING TIL DEG SOM ER «EVIG SINGLE» ELLER UFRIVILLIG BARNLØS

Å være singel og ensom er skremmende for de fleste, og det er en iboende menneskelig drift å søke nærhet i noe eller noen. Likevel kan forholdet mellom avstand og nærhet – mellom frihet og tvang være utfordrende for mange. På tross av ønsket om tosomhet, partnerskap og å lage familie, er det noe som gjør at man forblir evig singel.

Dette feltet er mitt «hjertebarn», og jeg har i snart ti år hjulpet utallige mennesker i slike situasjoner ut av ensomheten og inn i relasjoner. Vi lever i en tid der Tinder til manges store fortvilelse har erstattet mer naturlige arenaer for møter, og forelskelser er byttet ut med uforpliktende og innholdsløse «dates» som ofte resulterer i ikke-eksklusive forhold og «ghosting». Om du føler deg utbrent av dating-apper og ikke orker flere kaffemøter med
folk du egentlig ikke liker, om du er lei av å bruke en formue på utseendet ditt til ingen nytte, om du føler deg nedvurdert og avvist uten å ha fått presentert deg selv på en ordentlig måte, kan jeg bistå og hjelpe til å snu mønsteret og finne nye veier og muligheter.

Du må ikke være evig singel og ensom for alltid

Mange som er alene tror at årsaken til singeltilværelsen dreier seg om at det er noe galt med dem selv; At de er for tykk, ikke attraktiv nok, noe galt med personligheten, osv.
Andre tenker at det er noe galt med de der ute: jeg er kresen, ingen er god nok for meg, ingen har det som skal til for å holde ut en slik som meg osv.

Min overbevisning og erfaring er at ingen er for tykk, stygg, sær eller uegnet til å treffe en å være sammen med. Det finnes noen for alle – uansett – men hos noen mennesker er tilgangen til muligheten midlertidig sperret, og det må foretas noen grep slik at det åpnes for muligheten.

Dette er selvfølgelig ikke gjort ved et trylleslag, men det tar heller ikke så lang tid som mange tror.

Ta kontakt her, eller ved å fylle ut skjemaet i bunnen