"Jeg er 70 år, men føler meg likevel så ung. Jeg hadde ønsket meg en kvinne ved min side helt siden skilsmissen fra moren til jentene mine, men aldri tillatt meg selv denne gleden. Lina fikk meg til å gripe livets muligheter, gi meg selv en ny sjangse som kjæreste og elsker og jaggu fant hun damen til meg også!"

William 70, næringslivsleder

"Datteren vår ble mobbet på skolen. Hver dag var et mareritt både for henne og for oss. Vi følte oss så hjelpeløse. Etter å ha prøvd alt som finnes av psykologer og psykiatere, fikk vi tilfeldigvis høre om Lina fra noen venner. Både datteren vår og vi ble fulgt opp på en måte vi ikke trodde var mulig. Vi trengte verken å flytte eller skifte skole, og nå har hun med seg venninner hjem flere dager i uken"

Hanna og Axel, Frogner.

"Jeg fant meg aldri noe dame. Hadde rett og slett ikke draget. Det blei til at jeg måtte betale for å få meg noe i det hele tatt. Fikk høre om Lina fra en kamerat som jobbet i bygget. Tenkte jeg kunne prøve. Hun fiksa det... eller meg... jeg vet ikke. Men jeg følte meg bedre. Skikkelig bra faktisk. Så fant jeg meg dame."

Kenneth, snekker, Bærum

"Det beste med Lina er at det hun gjør virker. Hun er faglig veldig sterk samtidig som hun får frem det beste i deg. Timene hos henne var verd hver krone. Jeg er kvitt både angst og depresjon uten å måtte gå til psykolog."

Silje 24, Smestad.

"Lina har koselig kontor og gøye leker! Jeg liker å være hos henne for vi tegner masse og prater. Jeg kjenner en annen jente som også skal til Lina"

Celine 5 år, Bygdøy

«Det kjentes som jeg jobbet i barnehage. Mine ansatte maste om unødvendige ting hele tiden, som om de ikke hadde en eneste selvstendig tanke. De kranglet innad i teamene og jeg fikk ikke gjort annet enn å slukke branner. Jeg følte til slutt at jeg ikke hadde noen autoritet. På den ene siden var jeg ikke en av dem, på den andre siden behandlet de meg som en vanlig ansatt. Etter 6 veiledningstimer hos Lina og Jan Magne opparbeidet jeg en forståelse av hvordan ting hadde blitt slik det ble og hva jeg kunne gjøre annerledes. Endelig blir jeg behandlet som den lederen jeg er, samtidig som jeg har et vennskapelig forhold til mine ansatte»

Roar, 48 Oslo