FØDSELSANGST & FØDSELSDEPRESJON

Å være gravid, føde og få barn er av livets største og mest livsbekreftende overganger. Likefullt er det noe av det mest skremmende kvinner kan oppleve og mange trenger  hjelp med å håndtere sine følelser i etterkant.

Det lille barnet er så avhengig av deg som mor og omsorgsgiver at oppgaven kan kjennes aldeles svimlende stor:

  • Hvordan skal jeg kunne oppfylle alle barnets små og store krav?
  • Er jeg bra nok?
  • Er det sikkert at jeg føler de rette tingene for barnet?
  • Elsker jeg høyt nok og elsker barnet meg?
  • Hvorfor er jeg ikke så lykkelig som jeg trodde jeg skulle bli?
  • Vil jeg klare å føde?
  • Vil jeg noen gang bli meg selv igjen etter fødsel?
  • Jeg bare gråter og føler meg tom

Få hjelp av en erfaren terapeut

Det er uendelige spørsmålsrekker og følelser tilknyttet det som oppstår når man blir gravid, skal føde eller nettopp har fått barn. Lina Holte-Leyk er selv mor til tre og har i tillegg til egen erfaring kunnskap og erfaring i både praktiskeike og følelsesmessige utfordringer knyttet til graviditet, fødsel og spedbarn.

Terapirommet i Uranienborgveien er et varmt og hyggelig sted, godt egnet til å ta med baby mens vi prater. Her i rommet får du den hjelp og støtte til å klare livet som mamma.

Jeg hjelper også kvinner og par som ikke blir gravide.

Kontakt oss i dag, få rask hjelp

Ta kontakt dersom du har fødselsangst eller har det vanskelig etter fødsel. Det er en vel verd investering. I denne tiden trenger kvinner all den omsorg, forståelse og bekreftelse de kan få for å kunne være følelsesmessig til stede for barnet sitt. De fleste kvinner blir overrasket over hvor lettende det er når man først tar mot til seg og søker hjelp. Vanskelige følelser i forhold til fødsel og barselstid er fremdeles et tabu, og tabu gjør at altfor mange kvinner går alene og skammer seg over noe som faktisk er helt naturlig.

Bruk skjemaet under, eller kontakt oss her

Vi har lang erfaring i behandling av fødselsangst og fødselsdepresjon. Vi følger klienten gjennom svangerskapet og kan også assistere gjennom fødsel (doula). Å ha med seg en fødselsledsager som har fulgt en gjennom hele svangerskapet, kan være en god hjelp for den som er redd for å føde, eller for kvinner som er alene. I siste del av svangerskapet og i barselperioden tilbys også hjemmebesøk.